Igazi jegygyűrűk – igazi férfiaknak

Igazi jegygyűrűk, igazi férfiaknak.

Amikor ékszerviselésről esik szó, a férfiak számára mindig nagyon kényes ez a téma. Van aki szereti a különböző ékszereket, van aki csak a „legszükségesebb” darabokat tűri meg magán, azonban jellemzően olyan ékszereket viselnek szívesen a férfiak, amelyek igazán nekik szólnak.

A hölgyek számára jó hír, hogy a maszkulin jegygyűrűk is lehetnek igazán különlegesek, és szépek.

Jó példát mutat a férfiak számára készített ékszerek világában az amerikai Manly Bands cég, amely az urak számára készített jegygyűrűiknek köszönhetően vált népszerűvé. A cég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy különleges anyagok felhasználásával, olyan ékszereket készít, amelyek nagyon határozott megjelenésűek, és igazán érdekesek.

Igazi jegygyűrű, igazi férfiaknak

A 2016-ban alapított vállalkozás tulajdonosai Michelle Luchese, és Johnathan Ruggiero, akik egy rossz tapasztalatnak „köszönhetően” vágtak – a mára rendkívül sikeressé vált – e-kereskedelmi cég megalapításába. A házaspár amikor eljegyzési gyűrűt keresett magának, azzal szembesült, hogy a Johnathan számára kiválasztott – egyébként számára rendkívül unalmas, sima vonalú – aranygyűrű, pusztán a mérete miatt drágább volt, mint a Michelle által választott drágakövekkel díszített egyedi jegygűrű.

A saját cég portfóliójában ezért a „hagyomános” arany alapanyag mellett a fa, a karbon, a damaszt acél, vagy a fekete cirkon is megtalálhatók. Ezeknek az anyagoknak a kombinálásával pedig a cég egy olyan kollekciót hozott létre, amelyben minden úr megtalálhatja, a számára igazán megfelelő jegygyűrűt.

The Honey – a Jack Daniel’s kollekció ikonikus darabja

A Manly Bands egyik ikonikus kollekciója, a legendás whiskey gyárral közösen megálmodott „The Jack Daniel’s Whiskey Barrel Collection” nevű. Ahogy a név is jelzi, a Jack Daniel’s lepárló üzemeiből a Manly Bands olyan faanyaghoz jutott, amelyekért komoly csatát vívna néhány vendéglátóipari üzem, vagy gasztroblogger.

A remek Jack Daniel’s termékek tárolására használt tölgyfából készült hordók faanyagát, jó érzékkel kombinálta az ékszerészcég olyan tradícionális ékszer alapanyagokkal, mint például az arany.

Az egyik gyönyörű példája az anyagok szimbiózisának a „The Honey” nevű gyűrű. Az ékszer 10 karátos sárga aranyból készül, és egy csík fut végig rajta, amelybe a tölgyfát építették be a cég aranyművesei. A gyűrű teljes szélessége 7 mm, amelyből 3 mm csíkot „szakít” ki a tölgyfabetét.

A jegygűrű teljes felülete polírozott, és lehetősége van a megrendelőnek 35 karakterszámú szöveget vésetni bele.

A „The Bogie” a kemény, hallgatag típus választása

Egy másik érdekes darabja a „The Jack Daniel’s Whiskey Barrel” kollekciónak a „The Bogie” névre keresztelt gyűrű. Az ékszer 8 mm széles sínje, teljes egészében fekete cirkónból készült. A különleges szürkés színt a jegygűrű belső része töri meg, amelyet az egyik Jack Daniel’s tölgyfahordóból alakítottak ki. Az ékszer két széle polírozott, így az is gyönyörű kontrasztban van a gyűrűsín matt felületével.

Rafinált megoldásokkal operáló jegygyűrűről van szó.

Fotók: MANLY BANDS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Ezek is érdekelhetnek: