Szállítási információk

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS (2 MUNKANAP)

A házhozszállítás díja (az egy csomagban lévő termékek számától függetlenül):

30.000 Ft felett ingyenes

30.000 Ft alatt 1700  Ft

Utánvételes vásárlás költsége 2.450 Ft

A megrendelt ékszererét a Sprinter Futárszolgálat fogja kiszállítani a megadott címre, a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül.

EGYEZTETÉS A FUTÁRRAL

Lehetőség szerint olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben, 8-16 óra között elérhető. Amennyiben a futár nem találja a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt, és másnap ismét megpróbálja a kézbesítést. Fontos a telefonszám megadása, hiszen érkezés előtt a kézbesítő felhívja az Ön által megadott telefonszámot a további egyeztetések miatt.

ERRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR!

Vásárláskor, amennyiben Kosarában az Ingyenes szállítás opcióként elérhető, ez azt jelenti, hogy Ön a kosárérték alapján kérheti az Ingyenes szállítás opciót!  (Ez 30.000 Ft feletti vásárlás esetén automatikusan elérhető. Ekkor Banki átutalással, vagy az OTP Bank rendszerén keresztül történő SimplePay bankkártyás fizetéssel várjuk kiegyenlíteni a termék árát. A termék az üsszeg beérkezését követően kerül postázásra.)

A 30.000 Ft alatti értékű vásárlás esetén az Előre fizetés opció esetén is 1.700 Ft szállítási költség kerül felszámításra.

Amennyiben Utánvételes fizetést szeretne kérni, az a termék árától függetlenül 2.450 Ft felárral kérhető, és a Kosár felületén állítható be. (Ekkor ezzel az összeggel emelt árat kell a futárnak kifizetnie.)

FONTOS!

Kérjük, hogy ellenőrizze, hogy a megfelelő Szállítási címet adta meg, és lehetőség szerint adott egy telefonszámot is, amelyen a Futár eléri Önt a szállítás előtt.

MI LESZ A CSOMAGOMBAN?

Természetesen a megrendelt ékszerét találja meg a csomagban, amelyet egy díszdobozban szállítunk minden Kedves Vásárlónknak. A csomagban továbbá megtalálja a számláját, és egy hivatalos igazolást arról, hogy mit vásárolt tőlünk.