Organikus formák Milánóból.

Különleges és érdekes színfoltot jelentenek az organikus formák szerelmesei számára a következő ékszerek. A milánói tervező, Bea Bongiasca összetéveszthetetlen ékszerei megosztók talán, de semmiképpen sem összetéveszthetők más tervezők ékszereivel.

Az olasz hölgy, fiatal kora ellenére igen szép ékszerkollekciót állított össze, és erre egy határozott arculatú márkát alpított is, amely természetesen az ő nevét viseli. Bea Bongiasca 2013-ban végzett ékszertervezőként Londonban, és még abban az évben útjára indult saját márkájával Milánóból.

Ékszerei egyértelműen az organikus formavilág szerelmesei számára jelenthetnek üde színfoltot, és itt a színfolt szót szószerint kell érteni. A 9 karátos arany alapanyagok, és a minőségi drágakövek mellett Bea Bongiasca színes zománcot is használ. A zománc merész felhasználásának köszönhetően ékszerei nem csak a növényvilágból ismerős formákról különböztethetők meg, hanem bizony a ragyogóan színes zománchasználatról is.

Az organikus formák arany, zománc, és drágakő

Az olasz tervező ékszerkollekciójában természetesen az egyszerűbb daraboktól, az egészen bonyolult formai megoldásokig igen széles a paletta. A fülbevalókból, nyakláncokból, gyűrűkből álló ékszerkollekció minden darabja kézzel készül, és készlethiány esetén bizony a 5-7 hét megrendelési idő sem ritka.

A Baby Vine Tendril Ring névre keresztelt gyűrűje a letisztult formájú darabok közé sorolható. A 9 karátos aranygyűrű központi helyét egy markíz formára csiszolt topáz kő foglalja el. Természetesen a figyelem erre a 0.55 karát súlyú kék színű drágakőre irányul, azonban a szemet nem mindennapi módon vezeti a gyűrű sínre applikált sárga színű zománcréteg.

Az optimizmus megtestesülése: Baby Vine Tendril Ring

A színválasztásnál persze a 2021-es év egyik nagy befutóját preferálta a tervező. Az élénk színű sárga zomác az optimizmus megtestesítője, amire egy ilyen év után valljuk be igazán szükségünk van.

A cég ékszereit igen széles ársávban kínálják, az 500 eurós tételektől, akár a 8000-9000 eurós egyedi remekművekig.

Fotók: Bea Bongiasca

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email